Strategische visie/bedrijfsplan Paasheuvel Vierhouten

Het paradepaardje van de Stichting Paasheuvelgroep te Vierhouten is het gelijknamige, 29 ha. grote park, midden in de prachtige natuur van de Veluwe.

 

Directie en bestuur van de Paasheuvelgroep hebben in 2014, mede op basis van een door Nico van den Heuvel van Van Nuland & Partners opgesteld bedrijfsplan, gekozen voor een strategie, waarbij het bedrijf zich volledig richt op groepen.
Deze strategische keuze had ook consequenties voor locatie in Vierhouten. Het park beschikte op dat moment immers nog over een groot aantal toeristische en seizoenskampeerplaatsen. Met de nieuwe visie zijn deze inmiddels voor een deel omgezet naar diverse vormen van groepskamperen.

 

In het bedrijfsplan werd ook de bouw van een aantal nieuwe groepsverblijven voorgesteld. Daarvoor was echter een bestemmingsplanwijziging nodig, die door Bart Panis van Van Nuland & Partners is begeleid.

 

Op 3 januari 2018 is het bestemmingsplan, ook vanwege een aantal constructieve gesprekken met de Gelderse Milieufederatie en de Dorpsraad van Vierhouten, onherroepelijk geworden.

 

Inmiddels is een start gemaakt met de realisatie van de plannen.