Alleen verder

Van Nuland & Partners dat ben ik, Erik van Nuland.

 

Na vele jaren van samenwerking heb ik afscheid genomen van Nico van den Heuvel en Bart Panis. Vanwege leeftijd, gezondheid en de keuze om de tijd aan andere zaken te besteden, stoppen zij ermee. Is ze gegund en ze hebben groot gelijk. Maar ik ga nog even door.

 

Ik heb een kleinschalig, flexibel en onafhankelijk adviesbureau op het gebied van toerisme, recreatie en vrije tijd. Betrokkenheid, deskundigheid, uitvoeringsgerichtheid en enthousiasme kenmerken mijn bureau.

Ik werk voor het bedrijfsleven en voor overheden. De goede samenwerking en contacten met beiden lopen als een rode draad door de activiteiten heen en versterken mijn intermediaire rol tussen private en publieke partijen.

Erik van Nuland

Eigenaar

Erik van Nuland heeft zijn diploma sociale geografie behaald aan de Un...

Lees meer

.