Realisatie fase 2 Roompot Vakantiepark Schaijk

4 juni 2022

De realisatie van fase 2 van Roompot Vakantiepark Schaijk

 

In 2021 werden de 74 vakantiebungalows van fase 2 van Vakantiepark Schaijk in 2 maanden door particuliere investeerders gekocht.

 

Het ging in fase 2 om duurzame 4-, 6-, 8- en 10-persoons vrijstaande vakantiewoningen met afmetingen tussen 52 en 108 vierkante meter. De vakantiewoningen zijn gelegen in het bos of prachtig verscholen in het glooiende landschap. Om rust en ruimte te creëren betreft het een autoluw park. Op korte afstand zijn er parkeerplaatsen, die met groen zijn afgeschermd.

 

Voor het ultieme ‘relax gevoel’ heeft een aantal Forest Cabins een wellness uitvoering. Bij een aantal Urban Villa’s zijn de tuinen anders ingericht waardoor men het ultieme ‘outdoor’ gevoel krijgt. Daarnaast heeft een aantal vakantiewoningen een kindvriendelijke of huisdiervriendelijke uitvoering. Kortom voor elk wat wils.

 

Roompot Vakantiepark Schaijk wordt door haar gasten inmiddels als een van de meest aantrekkelijke parken beoordeeld. Nico van den Heuvel, die sinds geruime tijd en ook in de nabije toekomst de succesvolle ondernemer Charles Veerkamp als klankbord ondersteunt, is erg trots op zijn bijdrage.

Succesvolle, mooie realisatie 2e fase herstructurering De Heische Tip

Vorig bericht

Nominatie ANWB voor nieuwe verhuuraccommodatie Camping Vliegenbos

Volgend bericht