Succesvolle, mooie realisatie 2e fase herstructurering De Heische Tip

3 juni 2022

In 2015 werd op basis van de, op verzoek van de ondernemers Patrick en Mieke van den Berg-de Greeff van De Heische Tip in Zeeland (Gemeente Maashorst), door Nico van den Heuvel opgestelde toekomstvisie die door Bart Panis planologisch begeleid werd, het bestaande bestemmingsplan gewijzigd.

 

In 2018 werd de eerste fase van de herstructurering, met instemming van de vaste gasten, gerealiseerd.

 

Eind 2021 werd een start gemaakt met de realisatie van de, in de toekomstvisie omschreven, fase 2. Deze fase 2 is nu bijna gereed en, net zoals fase 1, weer helemaal gevuld met kwalitatief mooie chalets en stacaravans van bestaande vaste gasten, maar vooral ook met geheel nieuwe units van zowel bestaande als nieuwe gasten, die aangetrokken werden door de aantrekkelijkheid van de standplaatsen en de faciliteiten van het park.

 

Onderdeel van de herstructurering zijn ook nieuwe luxe camperplaatsen en verhuurunits, die passen bij de aantrekkelijke natuurlijke omgeving van De Heische Tip.

 

De start van fase 3 zal, ook vanwege het feit dat de huidige en nieuwe gasten deze invulling zo aantrekkelijk vinden, niet lang meer op zich laten wachten.

Nacho Bar, een zeer succesvol nieuw horecabedrijf

Vorig bericht

Realisatie fase 2 Roompot Vakantiepark Schaijk

Volgend bericht