Nacho Bar, een zeer succesvol nieuw horecabedrijf

29 mei 2022

Charles Veerkamp, de eigenaar van Roompot Vakantiepark Schaijk, heeft eind april in het centrum van studentenstad Tilburg een zeer succesvol nieuw horecabedrijf geopend. Alles in de Nacho Bar is gericht op maximale beleving, maar met minimale personeelsinzet.

 

Ook de inrichting van het restaurant aan het Heuvelplein met o.a. palmbomen speelt in op het unieke product.

 

Het restaurant kan, met een capaciteit van 120 zitplaatsen, echter gastvrij draaien met slechts zes personeelsleden op de werkvloer. Dit is o.a. ook gepubliceerd in het vakblad Misset Horeca.

 

The Nacho Bar richt zich op borrelen en lekker eten. Uiteraard staan de traditionele nacho’s met tomatensalsa, guacamole, zure room, kaas en andere lekkernijen op het menu. Maar ook nacho’s met pulled pork, Indonesische stoof, kipgyros, krokante kip en diverse streetfoodgerechten staan er. Ze hebben ook een uitgebreide cocktailkaart met tientallen verschillende cocktails en gin-tonics. Van klassiekers zoals de mojito tot exotische varianten.

 

Naar verwachting zal de Nacho Bar binnenkort ook in andere Nederlandse studentensteden geopend worden.

 

Nico van den Heuvel fungeert al vele jaren als klankbord voor Charles Veerkamp en is bijzonder trots dat hij op die wijze weer een bijdrage heeft mogen leveren.

Een geweldig mooie kwaliteitsverbetering op Het Vliegenbos in Amsterdam

Vorig bericht

Succesvolle, mooie realisatie 2e fase herstructurering De Heische Tip

Volgend bericht