Een geweldig mooie kwaliteitsverbetering op Het Vliegenbos in Amsterdam

28 mei 2022

Camping Vliegenbos, gelegen in het ca. 25 ha. grote W.H. Vliegenbos in Amsterdam-Noord,  ligt op een loopafstand van slechts 15 minuten naar de veerpont richting Centraal Station en het centrum van Amsterdam en tevens op korte afstand van de Noord-zuid(metro)lijn. Het bedrijf is ca. 1,6 ha. groot en de laatste camping in Amsterdam die nog beheerd wordt door de gemeente.

 

De heer Erik van der Linden is al enige jaren manager van het bedrijf. Hij had een strategische visie voor zijn bedrijf voor ogen waarbij er een aanzienlijke kwaliteitsslag gemaakt zou worden. Het plan had zowel betrekking op de kampeerplaatsen en verhuureenheden als ook op de centrale voorzieningen.

 

Omdat Nico van de Heuvel al enige jaren als klankbord voor hem dient en ook in het verleden al enige werkzaamheden voor Camping Vliegenbos had uitgevoerd, vroeg Erik van der Linden hem om deze strategische toekomstvisie op papier te zetten en zowel markttechnisch als bedrijfsmatig te onderbouwen.

 

Aankomende woensdag 25 mei 2022 is de hele kwaliteitsverandering van het park gerealiseerd en worden de eerste gasten ontvangen. Hemelvaart en Pinksteren is het hele park al voor 100 % bezet. Ook zal het park nu voort het gehele jaar open zijn voor haar gasten i.p.v. alleen seizoenmatig.

 

Een geweldige kwaliteitsslag!!!

Cuber combineert de service van een designhotel met de vrijheid van een vakantiehuis

Vorig bericht

Nacho Bar, een zeer succesvol nieuw horecabedrijf

Volgend bericht